ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Προτάσσοντας τα αιτήματά τους που έχουν να κάνουν με ελλείψεις σε μέσα και υποδομές στο σχολείο τους, αλλά και με ζητήματα υγειονομικής φύσης, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου συνεχίζουν και σήμερα την κατάληψη του σχολείου τους, ζητώντας την άμεση ικανοποίησή τους από την πλευρά του δήμου και της πολιτείας.

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ των αιτημάτων είναι οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, βιβλία, υλικά για τα εργαστήρια, θρανία και καρέκλες στις αίθουσες, οι ελλείψεις σε πυροσβεστήρες, αλεξικέραυνο κ.λπ., τα προβλήματα στις υποδομές (συντήρηση εσωτερικού και εξωτερικού του διδακτηρίου, θωράκιση από νερό των εργαστηρίων, τουαλέτες κ.λπ.) και ζητήματα υγιεινής αφού όπως επισημαίνουν βρέθηκαν ποντίκια σε εργαστήρια και αίθουσες.

Με αφορμή τα αιτήματα των μαθητών από το σχολείο τονίζουν ότι τα αιτήματα αφορούν υπαρκτά προβλήματα η λύση των οποίων στα περισσότερα έχει δρομολογηθεί, αφού υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή που επισκέφθηκε το σχολείο, κατέγραψε τις ελλείψεις και δεσμεύθηκε για άμεση αντιμετώπιση τους.

Παράλληλα από το σχολείο επισημαίνεται η υπευθυνότητα των μαθητών που περιφρουρούν τον αγώνα τους και συμμετέχουν μαζικά σε αυτόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ