ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε η Στ. Μπίζιου και συζήτησαν και για την Διεπαγγελματική της φέτας

«Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον υπουργό κ. Βορίδη προσωπικά, γιατί τα αυτιά τους είναι ανοιχτά και η θέληση τους να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας είναι παραπάνω από δεδομένη».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε για αυστηροποίηση του πλαισίου ελέγχου των τροφίμων, ενώ άκουσε με μεγάλη προσοχή ολόκληρη την επιχειρηματολογία της Λαρισαίας πολιτικού για την ανάγκη λειτουργίας της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

«Η άμεση λειτουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας είναι η λύση στο οξυμένο πρόβλημα των κτηνοτρόφων. Ο κ. υπουργός, ο οποίος είναι απολύτως ενημερωμένος για το ζήτημα, θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπάρχει ήδη δημόσια δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού προς την κατεύθυνση αυτή. Τέλος, μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες του νομού μας, εξετάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή από τον ίδιο και το επιτελείο του. Φεύγω από τη συνάντηση ιδιαιτέρως ικανοποιημένη», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.