ΣΕ… ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

«Στα κάρβουνα» και σε αναμονή των εξελίξεων που αφορά στην πληρωμή των δεδουλευμένων τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες, ενώ σχετική παρέμβαση του επικεφαλής της ΛΑΣΥ Π. Κρίκη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

είχε ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση ημερομηνιών καταβολής των χρημάτων.

«Τα χρήματα δεν έχουν καταβληθεί ακόμη στο δήμο, ωστόσο εάν κάτι τέτοιο συμβεί μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τότε οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν έως τις 27 του μήνα», ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι εργαζόμενοι αναλογιζόμενοι τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα σοβαρότερα και απολύτως αναγκαία περιστατικά, ενώ με σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας ζητά την άμεση πληρωμή των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» επισημαίνοντας τα εξής:

«Με τις υποσχέσεις και τα ψέματα δεν πάει άλλο! Κυβέρνηση και δημοτική αρχή να δώσουν λύση εδώ και τώρα.

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας και των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, οι εργαζόμενοι -αναλογιζόμενοι τον κοινωνικό χαρακτήρα και του λειτουργήματος που επιτελούν- θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα απολύτως απαραίτητα περιστατικά.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο του αγώνα για την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων και την τακτοποίηση των ασφαλιστικών εισφορών».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ