ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Από τις 7/10/2019 άρχισε τη λειτουργία του, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων, στο χώρο του Αλκαζάρ, με το πρόγραμμα «Εκμάθηση Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά».

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  & Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων µε ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτηµα της Κυκλοφοριακής Αγωγής δηµιούργησε ένα ολοκληρωµένο σχέδιο κυκλοφοριακής αγωγής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε ηλικίας, με σκοπό τη διαµόρφωση συνείδησης επάνω στο ζήτηµα της οδικής ασφάλειας και την  έµπνευση ορθής νοοτροπίας και συµπεριφοράς,  για τους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τους μαθητές  της Δ΄Τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαρισαίων.

Για την επίτευξη του προγράμματος  γίνεται χρήση  ποδηλάτων  και μηχανοκίνητων οχημάτων, σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές και συγκεκριμένα με το  Σύλλογο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Λάρισας, την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας, και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια και προπονήτρια ποδηλασίας κα. Εύη Ευαγγέλου με τη βοήθεια του πιστοποιημένου Δημοτικού υπαλλήλου για θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής κ. Κων/νο Κωστακόπουλο.

Στο πρώτο μάθημα παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410 680246.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ