ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ελληνικής Λύσης

Με αφορμή την έγκριση από τον Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη για την λειτουργία νέας δομής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων στην Καρίτσα Λάρισας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις προς τον βουλευτή κ. Βασίλη Κόκκαλη και προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη

αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων στη περιοχής, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλεί την κυβέρνηση να ακούσει το αίτημα των κατοίκων της Καρίτσας, όπως αυτή διατυπώθηκε στην γενική συνέλευση του Δήμου Αγιάς.  «Όχι πρόσφυγες στο χωριό μας», δήλωσαν οι κάτοικοι, κι αν θέλουμε να επιμένουμε ότι είμαστε ένα κράτος δημοκρατικό, πρέπει η πολιτεία  αν μη τι άλλο να συμμορφωθεί με τη βούληση των κατοίκων της περιοχής.

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους την ανάγκη η κυβέρνηση να κατασκευάσει δομές σε ακατοίκητα νησιά και να μεταφέρει εκεί όλους τους λαθροεισβολείς, έως ότου επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους. Όχι πρόσφυγες στην ηπειρωτική Ελλάδα! Όπου εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν είναι ανυπέρβλητα. Είναι μονόδρομος το κλείσιμο των συνόρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com