Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ;

Νέα ανάρτηση του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή με αιχμές κατά του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλο εξαπολύει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θ. Νασίκας ο οποίος στις εκλογές του Ιουνίου πήρε την 1η θέση στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αλλά την έδρα του την πήρε ο κ. Βελόπουλος.

Στο κείμενο που μας κοινοποίησε ο κ. Νασίκας αφήνει αιχμές και κατά συνεργατών του κ. Βελόπουλου ενώ τον καλεί να επισκεφθεί την “οδό Βάλατς” στη Λάρισα, αλλά και τη Ροδιά.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει:

“Που είσαι ρε Βελόπουλε; Πού χάθηκες; Λένε στο χωριό μου “μήτε στην Πάτρα φάνηκες , μήτε στο Καρπενήσι”.
Πώς κατάφερες και έγινες καπνός;
Μήπως ανακάλυψες καμία αλοιφή που σε κάνει αόρατο;  Όλα τα περιμένω από εσένα.

Δήλωσες ρε πολιτικέ αλητάκο όταν έφαγες την έδρα των Θεσσαλών αγροτών, για να κάνεις βουλευτή τον “πουλάκι τσίου” κατ’ εντολή των αφεντικών σου, ότι θα έρχεσαι στη Λάρισα. Πότε ως βουλευτής Λάρισας θα έρθεις να δεις τις ζημιές από τις θεομηνίες των αγροτών και των κτηνοτρόφων όπως δήλωσες στον Τύπο;

Προφανώς εννοούσες πως με το αεροπλάνο που ταξιδεύεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα έβλεπες την καταστροφή και με τις υπερφυσικές σου δυνατότητες θα τις θεράπευες ψεκάζοντας με καμιά σκόνη όπως έκανες και με την αλοιφή για την φαλάκρα σου και έβγαλες μαλλιά.

Πιστεύεις λοιπόν ακόμα πως είσαι βουλευτής Λάρισας;

Πιστεύεις πως με τις ανόητες επερωτήσεις που σου γράφουν  αυτοί που σου απέμειναν στην Λάρισα θα ξεχάσουν οι Λαρισαίοι την πολιτική σου απάτη με την κλεψιά της έδρας;

Πιστεύεις πως με επερωτήσεις στην βουλή του τύπου στην οδό ΒΑΛΑΤΣ υπάρχει ένας γερανός επικίνδυνος και τι θα κάνει ο αρμόδιος υπουργός , εξετέλεσες το καθήκον σου έναντι των Λαρισαίων;

Την ξέρεις την οδό ΒΑΛΑΤΣ αλοιφοβελόπουλε;

Έλα λοιπόν στην Λάρισα να σου την δείξουν . Με την ευκαιρία αυτήν έλα και στην Ροδιά Τυρνάβου να δεις τις ζημιές από τις θεομηνίες. Την θυμάσαι την Ροδιά πολιτικέ αλητάκο;

Θα σου την δείξουν οι φίλοι σου.

Ερχόμενος εδώ φέρε τους τίτλους σπουδών σου να δούμε τι πτυχίο έχεις , από ποια χώρα και πότε και πώς το πήρες.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Βελόπουλε.

Ψάξε όσο θέλεις για την οικογένεια μου. Ψάξε 3 γενιές για μένα και για συγγενείς μου. Έχεις τους ανθρώπους σου σε κάτι παράξενες υπηρεσίες. Θα βρεις άνδρες τίμιους που τιμούν την φιλία και υπηρετούν την πατρίδα.

Θα βρεις νεκρό στο αλβανικό μέτωπο αδερφό του παππού μου, θα βρες ήρωες στην Μικρά Ασία . Θα βρεις επίσης σε ένα βιβλίο που χρηματοδότησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου αναγράφεται πώς η οικογένεια μου εξοπλίστηκε κρυφά στην τουρκοκρατούμενη Σμίξη Γρεβενών το 1906 με δύο όπλα και 120 φυσίγγια για την προετοιμασία του μακεδονικού αγώνα. Αυτά θα βρεις. Δείξε μας και εσύ κάτι τέτοιο. Απέδειξε τουλάχιστον από πια πλευρά ήσασταν , ψευτοπατριώτη. Το πολιτικό σου τέλος έφτασε. Πρόδωσες δυστυχώς ελπίδες και όνειρα, άφιλο ανθρωπάκι.

Ο Αβραάμ Λίνκολν είπε : “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό. Λίγους όλο το καιρό, αλλά όχι όλους όλο το καιρό”, ψευταράκο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ