ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Ανακοίνωση καταγγελία για την ανενόχλητη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λάρισα και για την είσοδό τους στο γήπεδο

Ένα λεωφορείο με οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή, που και να μην ήθελες να τους δεις το καταλάβαινες λόγω των διακριτικών που είχαν πάνω τους, έφυγε από την Θεσσαλονίκη, έφτασε στην Λάρισα και ήρθε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, χωρίς κανένας να τους καταλάβει.

Χωρίς κανένας να τους σταματήσει, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί που πηγαίνουν και γιατί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η αστυνομία ήταν αυτή που …παρακαλούσε να μπουν στο γήπεδο με το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο, γιατί –άκουσον άκουσον- φοβούνταν τα επεισόδια.

Και αναρωτιόμαστε, υπάρχει ή δεν υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών; Και αν υπάρχει γιατί η ίδια η αστυνομία δεν τήρησε τον νόμο;

Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα στην φιλία των ομάδων και γι’ αυτό δεχθήκαμε να φιλοξενήσουμε την ακαδημία του Ηρακλή, αλλά αυτό που έγινε ξέφυγε από τα όρια της όποιας λογικής υπάρχει σ’ αυτή την παράλογη κατάσταση.

Ουσιαστικά εκβιαστήκαμε για να κάνουμε δεκτούς τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι δεν θα έπρεπε καν να ταξιδέψουν –οργανωμένα τουλάχιστον- από την Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε σε σημείο να είμαστε χαρούμενοι που δεν συνέβησαν τα χειρότερα με τραυματισμούς οπαδών και κυρίως τραυματισμούς μικρών παιδιών που βρισκόταν στο γήπεδο και τα έπαιρναν τρέχοντας από τις κερκίδες οι γονείς τους.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στην ύστατη λύση της ανακοίνωσης, καθώς αυτό που μας ενδιαφέρει και αγαπάμε είναι το ίδιο το μπάσκετ και όσα γίνονται μέσα στο παρκέ και όχι έξω από αυτά.

Επειδή δεν είμαστε ένας οργανισμός που μένει στις ευχές, ξεκαθαρίζουμε ότι την επόμενη φορά, που θα ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις , όπως αυτές που πρωτογνωρίσαμε σήμερα, θα αποταθούνε σε κάθε αρμόδιο θεσμικό όργανο ακόμη και στις εισαγγελικές  Αρχές κατά παντός υπευθύνου, έχοντας τη βαθιά πεποίθηση ότι υπεράνω του Νόμου δε μπορεί να βρίσκεται κανείς…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ