ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “Best Greek Food Awards”

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «κτήματα δεξιώσεων» στο φετινό διαγωνισμό Best Greek Food Awards (BGFA) κέρδισε το κτήμα ΕΛΕΝΑ της οικογένειας Αγριόδημου, που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Του δρόμου Αμπελώνας – Λάρισα.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σπουδαία διάκριση σε έναν άκρως αξιόπιστο θεσμό που θεωρείται ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Best Greek Food Awards χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν  και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media και γι’ αυτό το λόγο το πρώτο βραβείο στο «ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ» αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αποδεικνύει ότι η οικογένεια Αγριόδημου ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει άψογες κοινωνικές εκδηλώσεις – δεξιώσεις.

ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ στο 7ο χλμ. Αμπελώνα – Λάρισας τηλ.: 2410 942568, 693 288 6594

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ