ΕΝΤΟΝΗ Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Από τις 7-11 Νοεμβρίου έλαβε χώρα η 1η Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στο κτήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα. Νέοι και νέες ηλικίας 17-32 ετών κλήθηκαν να λάβουν αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως η δημιουργία πολυθεματικού πάρκου στην πεδιάδα των Τεμπών, την ένταξη στο πρόγραμμα «NATURA 2000» ορισμένων περιοχών

υψηλής οικοσυστημικής αξίας, τη θέσπιση μεταφορικού ισοδύναμου για τους κατοίκους της Σκιάθου, τη δημιουργία πολιτιστικού Κέντρου στη Λάρισα κ.α.

Στη συγκεκριμένη προσομοίωση δεν έλειψε και η Τυρναβίτικη παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, παρόν έδωσαν απόφοιτοι του ΓΕΛ Τυρνάβου, ο Χρήστος Μαλάκος Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Αστέριος Φίλης στο ρόλο του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής και Αειφόρου Ανάπτυξης, η Κατερίνα Καζάκη που ανήκε στη δημοσιογραφική ομάδα του Συνεδρίου, η Αναστασία Τσιάκου μαζί με τη Δέσποινα Ματράκη που βοήθησαν πολύπλευρα την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Οι νέοι, συμμετέχουν, μιλούν, εκφέρουν άποψη, συνδιαμορφώνουν! Η τοπική μας κοινωνία μπορεί να ελπίζει ότι η νέα γενιά θα αναδείξει ανθρώπους, επιστήμονες, πολιτικούς, με διαχρονικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα του τόπου. Θα είμαστε μαζί τους σε όλες αυτές τις ενέργειες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ