ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της ομάδας του Τυρνάβου 2005 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, στο λόφο του προφήτη Ηλία.

Στην εκδήλωση που κορυφώθηκε με δημοτικό, ποντιακό και λαϊκό γλέντι χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος – Γιωρίκας Σαλτσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έγινε για να στηθεί το καλοκαίρι η ομάδα και για να επιστρέψουν στο σπίτι τους όλοι οι ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τον Τύρναβο κάτι που επιτεύχθηκε με πολύ κόπο και χρήμα. ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας και ζήτησε από τους φιλάθλους του Τυρνάβου να επιστρέψουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση.

Ο κ. Σαλτσίδη αφού τόνισε ότι θα γίνει μία εκδήλωση για να βραβευτούν όλοι όσοι πρόσφεραν στο τυρναβίτικο ποδόσφαιρο κάλεσε το δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκουρα να βραβεύσει τον κ. Βασίλη Μπρέζα, τον πρόεδρο που οδήγησε την ομάδα στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μετά τη βράβευση τόσο ο δήμαρχος όσο και ο κ. Μπρέζας απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό συγχαίροντας τον κ. Σαλτσίδη για τις προσπάθεις που κάνει, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ