ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΑμΣΚΠ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΕΑμΣΚΠ), θα πραγματοποιήσει έπειτα από την ολοκλήρωση της 3ετίας και βάσει καταστατικού, εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για τη Δευτεροβάθμια Αρχή που είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ).

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Συλλόγου, στην οδό Γαριτσίου 15 και Επισκοπής, στη Λάρισα, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Για τους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας έχουν αποσταλεί τα σχετικά έγγραφα για την δυνατότητα επιστολικής ψήφου όσων δεν μπορούν να έρθουν δια ζώσης στην έδρα του συλλόγου, όπου θα λάβουν χώρα οι εκλογές.

Τη δυνατότητα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, τόσο εκείνα που θα ψηφίσουν δια ζώσης, όσο και εκείνα που θα στείλουν την ψήφο τους με επιστολή στη διεύθυνση Γαριτσίου 15 Επισκοπής , Λάρισα Τ.Κ. 41335. Με την ψήφο τους θα λάβουν κουπόνι κλήρωσης για την κλήρωση ενός σύγχρονου scooter που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στη λήξη των εκλογών.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2413 007 603 και 6946054923

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com