ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ

Διευκρινιστική ανακοίνωση από τους Αναστασία Χαρχαρίδου, αντιπρόεδρος, τακτικό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας και Διονύσιο Διονυσίου, τακτικό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, με θέμα τα κενά των μεταθέσεων και όπως αυτά δηλώθηκαν τον Μάρτιο του 2019, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής: ως ΠΥΣΔΕ δεν διατυπώσαμε γνώμη για τα κενά αυτά, διότι δεν κατέστη δυνατό να περιέλθουν ουσιώδη στοιχεία εν γνώσει μας εγκαίρως.

Την περίοδο εκείνη (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2019) απουσίαζε επί εβδομάδες ο Δ/ντης  ΔΔΕ Λάρισας, κ Καψάλης, με επαναλαμβανόμενες άδειες, για τις οποίες κανείς δεν μας ενημέρωνε.

Προσήλθαμε σε συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, περιμέναμε να μας δοθούν τα στοιχεία από τους πίνακες Α των σχολείων για να εκφράσουμε  γνώμη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό  και μετά απο 2-3 ώρες αποχωρήσαμε, ενώ, εν τω μεταξύ, είχαμε ζητήσει μια μικρή παράταση,  η οποία τελικά δεν δόθηκε. Δεν δεχτήκαμε να προβούμε σε έγκριση – επιβεβαίωση των κενών με διαδικασίες express, αργά το βράδυ εκείνης της ημέρας.Τα κενά στάλθηκαν από την αναπληρώτρια του Δ/ντή ΔΔΕ, κ. Ηλιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ