ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σημαντική ήταν η πρώτη κοινή δράση της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, η οποία διεξήχθη στο Διαχρονικό Μουσείο με κεντρικό θεματικό άξονα «Η ανάγκη της τροφής στο πέρασμα του χρόνου».

Θερμό «ευχαριστώ» απηύθυνε προς την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Σταυρούλα Σδρόλια, καθώς με αυτή τη συνεργασία ανοίγονται νέες δυνατότητες για συνέργειες με την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες του Σωτήρη Μπαλατσούκα, Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου – Καθηγητή Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, με θέμα τη Νηστεία, όπως επίσης της γαστρεντερολόγου Ροξάνα Αγκαρίτσι και της διαιτολόγου – διατροφολόγου Έλπης Αγγελακοπούλου, οι οποίες παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφή και την υγεία.

Παράλληλα, αξίζουν θερμές ευχαριστίες στον συνθέτη Αθανάσιο Ζέρβα, του οποίου οι λυρικές συνθέσεις πάνω σε στίχους Ελλήνων ποιητών ερμηνεύτηκαν με εξαιρετικό τρόπο από την Φρόσω Κτιστάκη στο πιάνο και την μεσόφωνο Αμαλία Σδρόλια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com