ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»!

Στο Πάρκο των Ευχών βρέθηκε το απόγευμα το Σαββάτου ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και συνεργάτες του.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε σε όλα τα σημεία του Πάρκου που διεξάγονταν δράσεις για παιδιά, συνομίλησε με Λαρισαίους και επισκέπτες. Συνομιλώντας με συνεργάτες τους ο δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα του Πάρκου στη βάση του σχεδιασμού που είχε εκπονήσει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι το Πάρκο των Ευχών ενώ ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ως μια Χριστουγεννιάτικη δράση και πρωτοβουλία που αφορούσε κυρίως τις οικογένειες και τους πολίτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, σήμερα αποτελεί έναν προορισμό για επισκέπτες απ΄ όλη τη χώρα. Υπογράμμισε δε ότι κάθε χρόνο το Πάρκο γίνεται πιο όμορφο και πιο δυναμικό, ενώ τόνισε ότι επισκέπτονται το Πάρκο για πρώτη φορά αποχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις και μιλούν με θερμά λόγια.

«Η Λάρισα έχει αστείρευτες δυνάμεις. Η πορείας  εξωστρέφειας της Λάρισας που έχουμε χαράξει σε πολλά επίπεδα θα συνεχιστεί, και σ΄ αυτή τη θητεία»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...