ΡΩΣΙΚΕΣ… ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΛ ΠΑΡΚΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Μπασκετική… βόμβα επιφύλαξε στη BL η ΚΑΕ Λάρισα, που με τη νέα χρονιά υπέταξε τον «ευρωπαίο» Προμηθέα αλώνοντας την έδρα του, την ώρα που το κοουτσάρισμα του Β. Αγγέλου και η άμυνα για σεμινάριο των παικτών του αποτελούσαν θέμα συζήτησης σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα μιας κοπιαστικής δουλειάς ακόμη και την περίοδο των γιορτών φάνηκαν στο παρκέ του «Δ. Τόφαλος», με την ομάδα να δείχνει μεταμορφωμένη μετά τις νέες προσθήκες (και την αποχώρηση του σούτινγκ γκαρντ Τζόνι Μπερχανεμέσκελ), την ώρα που ρώσικες… σειρήνες καλούν τον σέντερ Τέρελ Παρκς.

Έξω από τα νερά του ο υψηλόσωμος Αμερικανός στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, κάθισε για αρκετή ώρα στον πάγκο «φορτωμένος» με 4 φάουλ, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οδεύει ολοταχώς προς την Νίζνι, αντίπαλο του Περιστερίου στο BCL.

Όπως όλα δείχνουν η εμφάνισή του στην Πάτρα ήταν και η τελευταία με τη φανέλα της ΚΑΕ Λάρισα, ωστόσο ο 29χρονος Αμερικανός δεν αποκλείεται να βοηθήσει και στο ματς-φωτιά με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, πριν αναχωρήσει για άλλες (ρωσικές) πολιτείες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ