ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΑΔΑΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ευθείες βολές του πολιτευτή Λάρισας της ΝΔ στον πρωθυπουργό για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Για μια ακόμη φορά ο πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ Γ. Αδαμούλης ξεσπαθώνει κατά του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, αυτή τη φορά με αφορμή την επιλογή του προσώπου που θα προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την προειδοποίηση του κ. Μητσοτάκη προς τους βουλευτές του για την ψήφο τους.

Λίγες ημέρες μετά την επίθεσή του για τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός για τους πολιτευτές, στη νέα ανάρτησή του ο κ. Αδαμούλης αναφέρει:

“Τί φοβάται ο Κυριάκος;

Κυριάκος προς βουλευτές της ΝΔ: “Πρέπει να έχετε πειστικά επιχειρήματα για να καταψηφίσετε τον ΠτΔ που θα προτείνω!”

Σωστά.
Μόνο Αυτός είχε το δικαίωμα ως βουλευτής, να καταψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, κόντρα στην απόφαση τής ΝΔ και μόνον αυτός !!!

Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί αναγκάζεται να κάνει αυτή την δήλωση;

Προσπαθεί να προλάβει αντιδράσεις ;

Φοβάται, μήπως η επιλογή δημιουργήσει αντιδράσεις στην βάση της ΝΔ και επιδιώκει το ομόφωνο της κοινοβουλευτικής ομάδας;

Η αλήθεια είναι, ότι η διαδικασία επιλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι κορυφαία διαδικασία για την Ελληνική Δημοκρατία.
Όταν όμως την χρησιμοποιείς προσχηματικά, μόνο και μόνο για να διαφοροποιηθείς, τότε να είσαι σίγουρος, ότι θα την βρεις μπροστά σου ως εμπόδιο.

Δεν θα μπω στην ονοματολογία. Θεωρώ, ότι γίνεται στα πλαίσια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από την ουσία του ζητήματος και η ουσία έχει να κάνει με το κύρος και τις ικανότητες του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, στην δεδομένη γεωπολιτική συγκυρία .

Με την αναθεωρητική Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως το μισό Αιγαίο πέλαγος και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, το κυρίαρχο ερώτημα δεν είναι ποιος ή ποια είναι μίας δήθεν 《ευρείας συναίνεσης》, αλλά ποιος με το κύρος του μπορεί να υποβοηθήσει στην υπεράσπιση των εθνικών δικαίων.

Θέλουμε ένα Πρόεδρο, που θα βάλει φρένο σε όλες εκείνες τις δυνάμεις της πολιτικής και οικονομικής ελίτ που θέλουν να οδηγήσουν τις διαφορές με την Τουρκία ( δηλ. μόνο μία την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας) στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Ναι ή Όχι ;

Θέλουμε ένα Πρόεδρο, ο οποίος θα συμβάλει με το κύρος του στην επίλυση του λαθρομεταναστευτικού, ο οποίος θα συμβάλει στην αλλαγή του δόγματος του κατευνασμού σε δόγμα αποτροπής .
Ναι ή Όχι ;

Αυτά είναι τα δύο κυρίαρχα Εθνικά ζητήματα, που άπτονται της Εθνικής ασφάλειας τής χώρας και που απασχολούν όλους τούς Έλληνες .

Συνεπώς, ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει και πρέπει να αρθεί στο ύψος που απαιτούν οι νέες περιστάσεις, που ήδη βιώνουμε ως Έθνος, συμβάλλοντας στην περιφρούρηση των ζωτικών-κυριαρχικών συμφερόντων της πατρίδας μας.
Αυτή είναι η αλήθεια!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com