ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΕΛ ΓΝΩΡΙΣΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σε ένα μέτριο παιχνίδι (κυρίως στο πρώτο μέρος) ΑΕΚ και ΑΕΛ βρέθηκαν αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 19η αγωνιστική της Super League 1, με τους «βυσσινί» να εμφανίζονται κατώτεροι των προσδοκιών γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις η ΑΕΚ ήταν αυτή που δημιούργησε πρώτη ευκαιρία άξια αναφοράς, όταν στο 23’ ο Βέρντε έπιασε το σουτ με το δεξί για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Κρίστινσον, ενώ η ΑΕΛ απείλησε στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ (45’).

Σε ένα ανούσιο πρώτο μέρος όλα άλλαξαν στις καθυστερήσεις, αφού στο 45’+2 ο Ολιβέιρα βρέθηκε εντός περιοχής, έκανε το επικίνδυνο γύρισμα και ο Σιμόες με άπιαστο εναέριο τακουνάκι νίκησε τον Κρίστινσον γράφοντας το 1-0 για την Ένωση.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έδειξαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και απείλησαν στο 47’, όταν μετά τη σέντρα του Βέρντε ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε μετά από κόντρες στην αγκαλιά του κίπερ της ΑΕΛ, ωστόσο 3’ λεπτά αργότερα οι παίκτες του Καρέρα πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Μάνταλος έβγαλε την ασίστ και ο Ολιβέιρα με όμορφο αριστερό σουτ σημείωσε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντεπιτεθεί με μόνο κέρδος κάποια κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα και στο 62’ ο Λόπες εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μάνταλου, κατέβασε ιδανικά τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Κρίστινσον γράφοντας το 3-0, ενώ στο 68’ οι «βυσσινί» είδαν τον αρχηγό τους Β. Μόρα να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο δίνοντας τη θέση του στον Ζίζιτς.

Στο γήπεδο πλέον υπήρχε μόνο ΑΕΚ και στο 71’ ο Βέρντε λίγο έλειψε να σημειώσει και τέταρτο τέρμα μετά από μπαλιά του Λόπες, ενώ τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους με την ΑΕΚ να παίρνει το τρίποντο κάνοντας μάλιστα ροτέισον και χρησιμοποιώντας πιτσιρικάδες (Μπότος, Γιούσης) και τους «βυσσινί» να καλούνται να διαχειριστούν ένα αποτέλεσμα και κυρίως μια εμφάνιση που τους θέτει εκτός στόχων.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (85′ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος (79′ Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68′ Μπότος).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (68′ λ.τ. Ζίζιτς), Μπράλιτς (54′ Μπούστος), Καρανίκας, Μπέρτος (78′ Μπάλλας), Σετσέροβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα, Παπάζογλου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΑΕΚ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ