ΝΙΚΟΣ ΡΕΒΗΣΙΟΣ: ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Ν. Ρεβήσιος με τον Παύλο Μαρινάκη πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της οργάνωσης στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής

Την υποψηφιότητά του για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, γνωστοποιεί μέσα από μια λιτή δήλωση, ο Νίκος Ρεβήσιος.

Ο Νίκος Ρεβήσιος γεννήθηκε το 1996 στο Αργυροπούλι Τυρνάβου, ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα, είναι Σύνεδρος της ΝΔ ενώ είναι και Τομεάρχης Αγροτικού της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρεβήσιου:

«Σήμερα για μένα είναι μια μεγάλη μέρα. Μια μέρα ευθύνης και τιμής. Μετά από ώριμη σκέψη, έλαβα την απόφαση να δηλώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου στις προσεχείς εκλογές, με απώτερο στόχο να ενώσω στο πρόσωπό μου όλους τους νέους και νέες της ευρύτερης περιοχής, που ασπάζονται τις αρχές και την ιδεολογία της παράταξης της ΝΔ, ώστε μέσα από συνεργατικό πνεύμα, υπεύθυνη στάση και ορθολογικό προγραμματισμό, να διαμορφώσουμε μαζί, μια νεολαία, που μέσα από τις προτάσεις της, θα διαμορφώνει πολιτική και η φωνή της θα ακούγεται.

Η μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου, με έχει μάθει να μην λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά να προσπαθώ και να παλεύω σκληρά. Ακριβώς έτσι, επιθυμώ να πορευθώ και με την ΟΝΝΕΔ, χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πολλή δουλειά και επιμονή.

Θα είναι τιμή μου, οι νέοι και οι νέες του Δήμου Τυρνάβου, να με εμπιστευτούν και όλοι μαζί να αναγεννήσουμε την ΟΝΝΕΔ της περιοχής μας, με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ