ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αφιερωμένη στον κόουτς Αχ. Ζυγελόπουλο η νίκη της ομάδας

Συνεχίζει ακάθεκτος τη νικηφόρα πορεία του ο Γ.Σ Τυρνάβου, που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επιβλήθηκε στο κλειστό του Τυρνάβου του Γ.Σ Φαρσάλων Κ-21 με σκορ 76-31.

Κάνοντας οικονομία δυνάμεων και παίζοντας χωρίς έξι βασικά της στελέχη η ομάδα του Τυρνάβου, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού των ακαδημιών Β. Μασούρα, ο οποίος κάλυψε επάξια τον τεχνικό Αχ. Ζυγελόπουλο που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ, για να πανηγυρίσει στο τέλος τη νίκη απέναντι στους νεαρούς αθλητές των Φαρσάλων.

Οι παίκτες του Τυρνάβου πάτησαν γκάζι μετά το πρώτο 10λεπτο, πήραν διαφορά ασφαλείας και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους, κάτι που επισημάνθηκε και στις δηλώσεις του έφορου του σωματείου Θ. Τέλιου.

«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, που παρά τις απουσίες βασικών ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση παίζοντας όμορφο μπάσκετ», ανέφερε στο paidis.com ο κ. Τέλιος, ενώ η νίκη αφιερώθηκε στον κόουτς Αχ. Ζυγελόπουλο που απουσίαζε από την αναμέτρηση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 35-19, 63-25, 76-31

Γ.Σ Τυρνάβου BC (Μασούρας): Παπακωνσταντίνου, Χασαμπαλιώτης 3 (1), Τσιγάνης 4, Αρότσιος Ν. 8 , Μουσουλής Α. 8, Παπάζογλου 9, Αρότσιος Ι. 4, Κρητικός 6, Κότσιρας 13, Μουσουλής Γ. 19, Νικολίτσας 2 .

Γ.Σ.Φαρσάλων Κ-21 (Καλανταρίδης): Κατσαούνης 2, Βαρακλιώτης 3 (1), Λιάπης 10, Αλεξανδρής 9 (1), Ζαχαρής 2, Βολιοτόπουλος, Οικονόμου, Ερετιάδης, Παπαδόπουλος, Ατόσογλου 5 (1).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ