ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Απογοητευτική η εικόνα της πλατείας Ταχυδρομείου, όπου το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό ν/σ που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.

Παρά τις παραινέσεις του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Γ. Πάιδα, που επισκέφθηκε τη Λάρισα ζητώντας στήριξη της προσπάθειας για την ανασύσταση του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και εμπιστοσύνη στην ηγεσία του και τα σωματεία ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μ. Τζιατζιάς αναφέρθηκε σε ένα ν/σ «αδικιών, πολύ λίγο και για πολύ λίγους».

«Πρόκειται για ένα ν/σ αδικιών, πολύ λίγο και για πολύ λίγους, ενώ μέσα από ένα συνεχές ράβε-ξήλωνε τελικά ισχυροποιείται και καθιερώνεται ο νόμος Κατρούγκαλου», τόνισε ο κ. Τζιατζιάς, που έσπευσε να προσθέσει πως το νομοσχέδιο που κατατέθηκε «εξαπατά μεγάλη μερίδα των συνταξιούχων».

«Ζητάμε να αποσυρθεί άμεσα και να συζητηθεί εκ νέου. Επιτέλους θα πρέπει να δούμε μόνιμο ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα», κατέληξε ο πρόεδρος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ