ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΕΣ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι πρώτοι εθελοντές του σώματος Σαμαρειτών, Ναυαγοσωστών, Διασωστών του νεοσύστατου τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Δήμου Ελασσόνας.

Δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα σε καθημερινή βάση αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο για τη βοήθεια των συνανθρώπων τους.

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη δόθηκαν σε άπορες οικογένειες των ορεινών χωριών της επαρχίας Ελασσόνας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η πολιτεία για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

Εμείς οι Εθελοντές Σαμαρείτες του νέου Τμήματος ΕΕΣ του Δήμου Ελασσόνας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον πρόεδρο κ. Dr Αντώνη Αυγερινό για την αμέριστη υποστήριξή του, όπως επίσης τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή του να μας στείλει τα είδη πρώτης ανάγκης που μοιράσαμε σε άπορες οικογένειες.

Οι πρώτοι εθελοντές του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας σας στέλνουν το μήνυμα ότι σ΄αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και βγαίνουμε έξω ΜΟΝΟ για να ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ. Καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com