ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Στην περιοχή της 110 ΠΜ ο δήμαρχος Λαρισαίων- Απειλές για «σπάσιμο» της καραντίνας στη Ν. Σμύρνη

Για δεύτερη συνεχή ημέρα βρέθηκε στην περιοχή της καραντίνας ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, που το πρωί της Παρασκευής συνομίλησε με κατοίκους που βρίσκονται εντός των ορίων της στην περιοχή της 110 Πτέρυγας Μάχης, εισπράττοντας παράπονα και ανησυχία για την παράταση της απαγόρευσης.

«Είμαστε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχοντας θέματα με τις δουλειές μας. Ας δοθεί λύση και ας μην μας αναγκάσουν να παρανομήσουμε “σπάζοντας” την καραντίνα», ανέφεραν χαρακτηριστικά κάτοικοι, με τον δήμαρχο Λαρισαίων να παραδέχεται το πρόβλημα που προέκυψε, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη τήρησης των αποφάσεων.

«Υπάρχουν προβλήματα και ορισμένα από αυτά είναι μη διευθετήσιμα. Η πίεση είναι μεγάλη και ενδεχομένως θα πρέπει κάποιοι να βγουν από αυτή την κατάσταση μέσω ειδικών αδειών», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει σχετικό αίτημα προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

«Πάντα υπάρχει και ο αντίλογος, καθώς την ώρα που κάτοικοι της καραντίνας φώναζαν για άρση της θετικό κρούσμα από την περιοχή προέκυψε σε νοσοκομείο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Νέα Σμύρνη, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι με υπομονή να τηρηθούν οι αποφάσεις που θα απομακρύνουν τον όποιο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού στην πόλη.

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Εξάλλου ένταση και φωνές κατά των μέτρων απαγόρευσης καταγράφηκε αργά το μεσημέρι στο τμήμα της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται υπό περιορισμό, ενώ μικρή μερίδα κατοίκων ζητούσαν την έλευση αρμοδίων δηλώνοντας στα μέσα ενημέρωσης πως στις 7 το απόγευμα και αμέσως μετά την καθιερωμένη ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά θα «σπάσουν» την καραντίνα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ