ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί μας μαθητές/τριες και γονείς-κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο  πλαίσιο   της  επαναλειτουργίας  των σχολείων, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 , ο σύλλογος διδασκόντων  του Γυμνασίου Καρυάς λαμβάνοντας υπόψη του τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  που στάλθηκαν  σχετικά με την επανέναρξη των σχολείων,  καθώς και τα προβλεπόμενα μέτρα από τον ΕΟΔΥ  με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, προχώρησε στη λήψη μέτρων  για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

  • Πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο σχολείο από εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων που στάλθηκε από τον Δήμο Ελασσόνας και την Σχολική Επιτροπή. Επιπλέον, έγινε γενική καθαριότητα όλων των χώρων του σχολείου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Καρυάς.
  • Έγινε παραλαβή  αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων για κάθε τάξη από την σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας καθώς και μασκών.
  • Επιπρόσθετα, υλοποιήθηκε η προμήθεια όλων των απαιτούμενων υλικών καθαριότητας, χειροπετσέτες-υγρό σαπούνι για την τουαλέτα.
  • Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι θα γίνεται καθαριότητα και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου, αλλά  και μετά την λήξη των μαθημάτων.
  • Επίσης, έγινε προσαρμογή και αναδιάταξη των θρανίων και των μαθητών  στις αίθουσες σύμφωνα με τα μέτρα ασφάλειας.
  • Καταληκτικά, θα γίνει ενημέρωση των μαθητών/τριων τις δύο πρώτες ώρες της Δευτέρας 18/5 /20, για θέματα που αφορούν τα μέτρα για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων και κυρίως για την υγιεινή και ασφάλεια.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου θα σας αποσταλεί χωρίς να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές

Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15π.μ