ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχε ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τον κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, νέο Διευθυντή-Υπεύθυνο για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, στο Δημαρχείο Τυρνάβου, παρουσία και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας, Χριστόφορου Κατσαρού.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον νέο διευθυντή, δηλώνοντας πως προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία και κυρίως πως η Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η κατάλληλη παροχή ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας για κάθε δημότη.
Παράλληλα, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα όπως η συνέχιση της επιτυχημένης αντιμετώπισης του κορωνοϊού, η ανάγκη πλήρους λειτουργίας της βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου, ήτοι σε 24ωρη βάση,  αλλά και η επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου.
Επιπλέον, ο δήμαρχος επανέλαβε πως εφόσον παραστεί έκτακτη ανάγκη ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί άμεσα αρωγός, όπως στην πανδημία του κορονοϊού οπότε και τοποθετήθηκε με επιμέλεια του Δήμου ένα κοντέινερ, ενώ επιπλέον παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση και στενή συνεργασία.

Απόλυτος και κοινός στόχος, άλλωστε, είναι η υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε κάθε Δημότη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com