ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΝΟΗΣΙΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στο φιλολογικό φροντιστήριο “ΝΟΗΣΙΣ” στον Τύρναβο. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 15/6 – 3/7 (εκτός Σαββατοκύριακου) 7.00μ.μ. – 9.00μ.μ. και θα συνεχιστούν από την Τετάρτη 19/8.

Το φιλολογικό φροντιστήριο «Νόησις» στον Τύρναβο εγγυάται σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, σωστή προετοιμασία των μαθητών σε όλα τα επίπεδα και αξιόπιστες σχέσεις με γονείς και μαθητές.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται σε ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η αμεσότητα, η δυναμική συνεργασία, η ενεργός συμμετοχή και η ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων των διδασκομένων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού συστήματος. Παράλληλα θα παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα.

Το φροντιστήριο εγγυάται έγκαιρη ολοκλήρωση της εξεταστέας ύλης, με οργανωμένη και συχνή γραπτή αξιολόγηση και δεσμεύεται για τακτική ενημέρωση των γονέων.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΠΟΥΔΩΝ: Μαρία Αλεξανδρή – Αλμπάνη η οποία με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ρίχνονται στη μάχη για την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακές σχολές.

Το φροντιστήριο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου (πάνω από το κατάστημα της vodafone) με είσοδο από την οδό Δημοκρατίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24924 00448, 6948 883438.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ