ΜΕΧΡΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το ΚΔΑΠ B & BEE στον Τύρναβο βοηθά τους γονείς στη σύνταξη των αιτήσεων

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των γονέων για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, αφού η καταληκτική ημερομηνία είναι η 5η Αυγούστου.

Οι υπεύθυνες του σύγχρονο Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών B & BEE στον Τύρναβο θέλοντας να στηρίξει τις οικογένειες της περιοχής δέχεται γονείς στα γραφεία του ΚΔΑΠ καθημερινά και βοηθάνε στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Επισημαίνεται ότι το ΚΔΑΠ επανεκκίνησε τη λειτουργία του στον Τύρναβο, προσφέροντας αναβαθμισμένες και με υψηλά στάνταρντς ασφάλειας υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Οι ιδιοκτήτριες του κέντρου Ελένη Μπαλογιάνη και Αποστολία Μπαντραλέξη ακολουθώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα ασφάλειας αλλά και όλες τις σύγχρονες προτάσεις, εγγυούνται ότι τα παιδιά που θα φιλοξενούνται θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” τα παιδιά ασχολούνται με χειροτεχνίες και κατασκευές, με επιτραπέζια παιχνίδια, με εικαστικές δραστηριότητας και οικοτεχνίες.

Παράλληλα στο χώρο διοργανώνονται αθλοπαιδιές και προγράμματα γυμναστικής, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χορός, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για cinema time.

Στο χώρο γίνονται μαθήματα ρομποτικής και υπολογιστών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, κηπουρικής και ανθοκομίας αλλά και περιβαλλοντικής αγωγής.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and Bee” βρίσκεται στο κέντρο του Τυρνάβου στην οδό Κιλελέρ 23 δίπλα στα ΕΛΤΑ προσφέροντας τη δυνατότητα για άνετο πάρκινγκ για τους γονείς και λειτουργεί καθημερινά από τις 1.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. σε δύο 4ωρες βάρδιες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο χώρο και στα τηλέφωνα 24920 22123 και 6974 793679.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” για να συμπληρώσετε την αίτηση και φυσικά για να δείτε από κοντά τον υπερσύγχρονο και πανέμορφο χώρο του Κέντρου ώστε να μπορέσετε να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com