ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΩΔΩΝΗ

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενό της ανακοίνωσε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Παράλληλα, σημειώνει όλα τα μέτρα που έχει λάβει και επισημαίνει ότι «η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας δεν διακόπηκε και συνεχίζεται κανονικά».

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης αναφέρει σε δήλωσή του, αφού πρώτα κάνει λόγο για «απόλυτο σεβασμό προς την ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα του κορωνοϊού», ότι εργαζόμενος με την επιστροφή του από την καλοκαιρινή του άδεια διάρκειας 14 ημερών διαγνώστηκε να είναι θετικός στον συγκεκριμένο ιό.

Όπως επισημαίνει, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση του ΕΟΔΥ και άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων που υποδείχθηκαν. Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι του εργοστασίου της εταιρείας «απολυμάνθηκαν πάραυτα με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα».

Ο κ. Παναγιωτάκης επισημαίνει επίσης με απόφαση της διοίκησης το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρείας «που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας». Ωστόσο, αναφέρεται ότι το προσωπικό αυτό, μετά τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ηπείρου, επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com