28ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Κατέληξε στο Πανεπιστημιακό ασθενής από τα Τρίκαλα – Δείτε τί κατέγραψε σήμερα το συντονιστικό της περιφέρειας Θεσσαλίας

Τρία νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα για τη Λάρισα το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο, ενώ ένα κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όσον αφορά στο «ασύνδετο» κρούσμα πληροφορίες του paidis.com αναφέρουν πως πρόκειται για 28χρονο που κινείται στη Λάρισα, ο οποίος εμφάνισε χαμηλό πυρετό και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ αναμένεται η ιχνηλάτηση του περιβάλλοντός του.

Σημειώνεται πως στη μονάδα covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύονται συνολικά τρία άτομα σε σταθερή κατάσταση (στρατιωτικός της 1ης Στρατιάς, μία Λαρισαία και ένας πρόσφυγας του προγράμματος «Ήλιος»), ενώ στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παραμένει ένας ασθενής με καταγωγή από τον Βόλο.

ΚΑΤΕΛΗΞΕ 63ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ

Εξάλλου το πρωί της Πέμπτης κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα ένας 63χρονος Τρικαλινός.

Ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό όπου και έχασε τελικά τη μάχη.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19.
Όλα τα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (19/09/2020)-(20/09/2020)-(21/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως εκτός ενός που εξετάστηκε σε
ιδιωτικό εργαστήριο.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
2 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο ενώ 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com