ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ “ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ”…

Την αγανάκτησή τους μέσω του paidis.com εκφράζουν αναγνώστες που έτυχε να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου σε μία από τις γνωστές ταβέρνες σε πλατεία περιφερειακά του κέντρου, στην οποία όπως υποστηρίζουν κανένα από τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό δεν τηρούνταν.

ΟΠως αναφέρουν οι σερβιτόροι είχαν κατεβασμένη τη μάσκα στο σαγόνι, κάποιοι δεν φορούσαν καθόλου, κάποιοι σερβιτόροι μετέφεραν φαγητό μαζί με άδεια πιάτα από διπλανό τραπέζι και φυσικά το σέρβιραν χωρίς γάντια ή χωρίς κάποιο μέτρο προστασίας, στα τραπέζια κατά κύριο λόγο περισσότερα από 6 άτομα ενώ ούτε και τα προβλεπόμενα για τον αριθμό των ατόμων φαίνεται ότι τηρούνταν.

“Τελικά φαίνεται ότι κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό με την καραντίνα του Μαρτίου, ούτε πτοήθηκαν από το γεγονός ότι η πτώση του τζίρου στην εστίαση ήταν μεγαλύτερη του 50% στην περιοχή μας το 2ο τρίμηνο του έτους. Μάλλον θέλουν να μας γυρίσουν σε συνθήκες Μαρτίου”, σημείωσε ένας από τους διαμαρτυρόμενους αναγνώστες, φανερά εξοργισμένος που ο εν λόγω επαγγελματίας δεν εκτίμησε το γεγονός ότι τον προτίμησαν και του άφησαν χρήματα και τους εξέθεσε σε κίνδυνο.

Τέλος αφού προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά που αντιμετωπίσει ίδια κατάσταση θα καταγγείλει ονομαστικά τον καταστηματάρχη, ζήτησε από την αστυνομία να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων.

“Φτάνει πια δεν είμαστε αναλώσιμοι, βγαίνουμε για να ξεσκάσουμε και όχι για να εκτεθούμε σε κίνδυνο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ