ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ FASHION CITY OUTLET ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απο αριστερά κ.κ. Χαϊδάς, Ευθυμιόπουλος, Αγοραστός, Παληκαρά, Γρηγοριάδη, Κουρούπη.

Το Fashion City Outlet έχοντας τοποθετήσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στους βασικούς άξονες λειτουργίας του, συνεχίζει τις δράσεις του με κατεύθυνση την στήριξη και ενίσχυση τοπικών οργανώσεων, φορέων και δράσεων. Στα πλαίσια αυτά, προχώρησε στην ενίσχυση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λάρισας που πριν μερικές ημέρες λειτούργησε για πρώτη φορά.

Με την επισήμανση ότι πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν την ευαισθησία της περιφερειακής αρχής στη στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Managing Director της Sonae Sierra Ελλάδος κος. Θάνος Ευθυμιόπουλος προσέφερε το χρηματικό ποσό των 3.000€ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο. Κώστα Αγοραστό για την οικονομική ενίσχυση του διδακτηρίου των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), που λειτουργεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου στη Νεάπολη της Λάρισας.

Από αριστερά κ.κ. Ευθυμιόπουλος, Αγοραστός, Παληκαρά

Πρόκειται για τη  μοναδική στη  χώρα εκπαιδευτική υποδομή,  ένα ειδικό σχολείο με πλήρως λειτουργικούς και εξοπλισμένους χώρους, που  δίνει  τη δυνατότητα στους μαθητές  που θα φοιτήσουν σε αυτό,  να αποκτήσουν εφόδια για την αυτόνομη διαβίωση τους και να αναπτύξουν κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες.

«Το Fashion City Outlet έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού του σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς όφελος της κοινωνίας», υπογράμμισε ο κος. Ευθυμιόπουλος παραδίδοντας  στον περιφερειάρχη την επιταγή, παρουσία της Διευθύντριας του Fashion City Outlet κας. Μαρίας Γρηγοριάδη και της Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ κας. Αντιγόνης Παλληκαρά. Από πλευράς του Fashion City Outlet παρέστησαν επίσης η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κα. Νάνσυ Κουρούπη και ο Διευθυντής Λειτουργίας κος. Θωμάς Χαϊδάς.

Η κα.Παληκαρά ευχαριστεί το Fashion City Outlet για την δωρεά και τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του (1)

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες  στη ζωή και στη γνώση» τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος. Κώστας Αγοραστός εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη στήριξη της λειτουργίας του ΕΕΕΕΚ από το Fashion City Outlet. Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να λειτουργήσει το πρώτο αυτής της μορφής σχολείο στην Ελλάδα και δήλωσε υπερήφανος γι’ αυτή την πρωτοβουλία. «Ανοίγουμε δρόμους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την αξία της μοναδικής αυτής μονάδας υπογράμμισε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αντιγόνη Παλληκαρά: «δεν χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά ώστε να αποφασίσει ο περιφερειάρχης τη δημιουργία της πρωτοποριακής αυτής εκπαιδευτικής δομής» σημείωσε, ευχαριστώντας τον κ. Αγοραστό «για την αποφασιστικότητα με την οποία προχώρησε στην υλοποίηση του έργου». Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρία, τόνισε και ευχαριστώντας το Fashion City Outlet για την οικονομική ενίσχυση  ευχήθηκε η αξιέπαινη πρωτοβουλία του να βρει πολλούς μιμητές.

Η Ομάδα Διοίκησης του Fashion City Outlet και ο κος.Ευθυμιόπουλος συνομιλούν με τον κυριο Αγοραστό (1)

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του στον θεσσαλικό χώρο, το Fashion City Outlet φροντίζει με κάθε τρόπο να δείχνει την ευαισθησία του, στηρίζοντας συνεχώς δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την τοπική κοινωνία και τους φορείς της. Όπως σημείωσε η Διευθύντρια  του Fashion City Outlet κα. Μαρία Γρηγοριάδη, με αυτό τον τρόπο νιώθουμε ότι «επιστρέφουμε» στην θεσσαλική κοινωνία την αγάπη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία το θεσσαλικό κοινό έχει περιβάλλει το εκπτωτικό μας κέντρο και μας τιμά συνεχώς με την παρουσία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ