ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ!!!

Ενοχλήσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η ενέργεια διευθυντή σχολείου β/βαθμιας εκπαίδευσης σε περιφερειακό δήμου του νομού, να τοποθετήσει μεγάφωνα στις αίθουσες διδασκαλίας μέσω των οποίων στέλνει μηνύματα ακόμη και κατά τη διάρκεια του μαθήματος τα οποία ακούγονται σε όλες τις αίθουσες.

Οπως είναι φυσικό στο άκουσμα των μηνυμάτων του διευθυντή στις αίθουσες προκαλείτε αναστάτωση με καθηγητές και μαθητές να διακόπτουν το μάθημα και να σχολιάζουν τα μηνύματα, ενώ πάρτι στήνεται και στο γειτονικό σχολείο.

Μάλιστα κάποιοι εκπαιδευτικοί σχολιάζοντας την ενέργεια σημειώνουν ότι είναι στιγμές που νιώθουν ότι βρίσκονται σε σούπερ μάρκετ που διαφημίζει προσφορές και εκπτώσεις ή ενημερώνει για το ωράριο, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι τους θυμίζει φυλακές ή στρατόπεδο όπου τα μηνύματα από το διοικητήριο ακούγονται σε όλο το χώρο.

Οπως μαθαίνουμε το θέμα αναμένεται να απασχολήσει άμεσα το σύλλογο διδασκόντων, αφού μεγάλη μερίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου θέλει να ζητήσει την κατάργηση των ενοχλητικών μεγαφώνων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ