ΜΕ 4 ΕΚ. € ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ “ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ” ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια γίνεται εξόφληση της εισκομισθείσας παραγωγής σταφυλιών πριν τα Χριστούγεννα παρά τις δυσκολίες της πανδημίας

Σε εξόφληση του συνόλου της εισκομισθείσας παραγωγής τη φετινή περίοδο του τρύγου προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αποδεικνύοντας ότι παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που προκάλεσε στον τομέα του κρασιού, ο συνεταιρισμός βαδίζει με σταθερά βήματα και με ισχυρή οικονομική βάση, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τη διοίκηση του προέδρου Χρ. Τσιτσιρίγγου και των μελών του δ.σ. σε συνεργασία με τα στελέχη της επιχείρησης.

Μάλιστα ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο συνεταιρισμός πληρώνει το σύνολο των υποχρεώσεών του προς τους συνεταίρους που φέτος ανέρχονται σε 4 εκ. € περίπου πριν τις γιορτές ζεσταίνοντας έτσι τις τσέπες των αγροτών της περιοχής και δίνοντας μία προοπτική στη χειμαζόμενη από την πανδημία αγορά. Αλλωστε το να γίνεται η πληρωμή σε μία δόση πριν τις γιορτές αποτελούσε δέσμευση του προέδρου και τις διοίκησης στην αρχή της θητείας της.

Με αφορμή τις σημερινές πληρωμές στους 500 συνεταίρους ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγος σε δηλώσεις του στο paidis.com ανέφερε:

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προς τα μέλη του συνεταιρισμού και με σκληρή δουλειά πετύχαμε φέτος στον 4ο χρόνο της θητείας μας και παρά την τραγική κατάσταση στην αγορά να εξοφλήσουμε το σύνολο της εισκομισθείσας ποσότητας του φετινού τρύγου πριν τις γιορτές αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των αγροτών και της τοπικής κοινωνίας.

Δουλεύουμε σκληρά, μεθοδικά και με σχέδιο χωρίς να σταματήσουμε να διεκδικούμε, να παράγουμε, να σχεδιάζουμε και να καινοτομούμε ώστε να πάμε τον συνεταιρισμό σε άλλο επίπεδο καθιστώντας τον οργάνωση πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και καλώ τους καταναλωτές της περιοχής μας να προτιμούν τα ποιοτικά συνεταιριστικά μας προϊόντα. Χρόνια πολλά σε όλους και ας αφήσουμε πίσω τη νέα χρονιά όλες τις δυσκολίες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ