ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Λ. ΤΣΑΠΑΛΗ

Εκκωφαντική η απουσία των διοικητών της 5ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Φουντώνει το κίνημα στήριξης στον τραυματιοφορέα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Λ. Τσάπαλη που συνεχίζει για 6η μέρα την απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας και διεκδικώντας τη στήριξη των υγειονομικών.

Στο πλαίσιο των δράσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου δίωρη κινητοποίηση (8.00-10.00) στις πύλες των νοσοκομείων ολόκληρης της χώρας, με τον απεργό πείνας να δέχεται βροχή μηνυμάτων για τον αγώνα του από ολόκληρη την Ελλάδα.

«Η στήριξη συναδέλφων αλλά και απλών πολιτών είναι συγκινητική, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη έρχονται συνεχώς μηνύματα, ενώ ενδεικτικά αναφέρω πως το πρωί με επισκέφθηκαν συνάδελφοι από την Καρδίτσα», ανέφερε στο paidis.com ο Λ. Τσάπαλης, δηλώνοντας ανυποχώρητος στον αγώνα του, μα και σημειώνοντας την εκκωφαντική απουσία των διοικητών της 5ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, που δεν βρήκαν χρόνο να συνομιλήσουν μαζί του.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του μετά από 6 μέρες απεργίας πείνας ο κ. Τσάπαλης περιγράφει μια φυσιολογική αδυναμία, επιμένοντας πάντα για συνέχιση του αγώνα του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ