ΘΛΙΨΗ: ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 60ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ

Την ίδια ώρα 48χρονος υγειονομικός δίνει μάχη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων

Αυξάνεται ο αριθμός των υγειονομικών που χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό. Σήμερα κατέληξε ένας 60χρονος νοσηλευτής παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών ο οποίος είναι ο 9ος υγειονομικός που χάνει τη μάχη με τον ιό.

Ο άτυχος υγειονομικός εργαζόταν στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη και ήταν προϊστάμενος του Τμήματος Βραχείας Ογκολογίας ενώ, βρισκόταν έναν χρόνο πριν από τη σύνταξη. Έδινε πολλές ημέρες μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ακόμη ένας νοσηλευτής 48 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που εργάζεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, νόσησε από κορονοϊό, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Γιαννάκος, “κάθε ημέρα πια μετράμε συναδέλφους που χάνονται ή διασωληνώνονται. Εννέα συνάδελφοι μας αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές.

Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει ένα συλλυπητήριο μήνυμα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που χάθηκαν. Ένα περαστικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές. Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com