ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Και την τελευταία εβδομάδα του χρόνου το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για την νέα εβδομάδα που ισχύουν από τη Δευτέρα 28/12 ως και την Πέμπτη 31/12 είναι:

Μοσχαράκι ψαχνό 7, 39€/κιλό

Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,49€/κιλό

Συκώτι  μόσχου 3, 99€/κιλό

Μπριζόλες μόσχου 6,99€/κιλό

Μπριζόλες χοιρινές κόντρα 3,59€/κιλό

Μπριζόλες χοιρινές λαιμού 3,69€/κιλό

Κότσια χοιρινά 2,99€/κιλό

Λουκάνικο χωριάτικο 2,99€/κιλό

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.

dav

«Σας προσκαλούμε να σας σερβίρουμε μοσχαράκι από τα Κανάλια Βόλου, χοιρινά από τη Ν. Αγχιάλο Βόλου, με ειδική διατροφή πλούσια σε ωμέγα 3 καλά λιπαρά, ζυγούρια και πρόβατα από τον Πλατύκαμπο Λάρισας, αρνιά από τον Αγιο Γεώργιο Βελεστίνου, γίδες και κατσίκια από το Κεραμίδι Πηλίου, κοτόπουλα από τις φάρμες Ολύμπου και την Καρυά Λάρισας. Ακόμη στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε πλούσια ποικιλία σε εορταστικά κρεατοσκευάσματα που θα ομορφύνουν το πρωτοχρονιάτικο σας τραπέζι.

Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ