ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών εύχεται σε όλους τους δημότες εργαζόμενους και ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, μικροεπαγγελματίες και αγρότες, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, αλλά και στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στην περιοχή του δήμου μας, καλή και αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Υποδεχόμαστε το 2021, με πίστη και αισιοδοξία ότι ο λαός μας θα καταφέρει να σταθεί όρθιος και δυνατός και σε αυτές τις  δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η προσδοκία ότι η περιπέτεια αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει δε σημαίνει ότι θα τελειώσουν οι δυσκολίες για τον λαό ή ότι θα αναπληρωθούν οι απώλειες που ήρθαν να προστεθούν στις προηγούμενες.

Η πανδημία κάποια στιγμή θα νικηθεί και τα περιοριστικά μέτρα θα τερματιστούν, φανερώνοντας έτσι την επιδείνωση των όρων ζωής που δημιουργήθηκαν με την “ευκαιρία” και το πρόσχημα της πανδημίας.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να στοιχηθούν δίπλα μας, να δυναμώσει η πεποίθηση ότι μόνο με το κεφάλι ψηλά μπορούμε να “ανασάνουμε” πραγματικά.

Αυτός είναι ο δρόμος που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και όχι η εμπιστοσύνη στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης και οι νέες αυταπάτες και επένδυση ελπίδας σε κυβερνητικές εναλλαγές, που γνωρίζουμε καλά πως λειτουργούν, οδηγώντας μας και πάλι σε νέα αδιέξοδα με την συνέχιση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Καλή χρονιά!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ