ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε η ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Super League, με τους παίκτες του Γ. Τάτση να μην τα καταφέρνουν ούτε αυτή τη φορά να πανηγυρίσουν νίκη στην έδρα τους, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στους αντιπάλους τους μετά από κακή εμφάνιση.

Οι «βυσσινί» μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό απείλησαν την αντίπαλη εστία, με το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς μέσα από την περιοχή να περνά άουτ, ενώ 1’ λεπτό αργότερα ο Σέρβος μέσος της ΑΕΛ έπιασε σουτ στην κίνηση, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει τελειώνοντας τη φάση.

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με ελάχιστες καλές στιγμές και αρκετά φάουλ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στο 29’, καθώς ο Νάγκι πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Καρτάλης σχεδόν σε κενή εστία δεν κατάφερε να πιάσει το πλασέ, με την ΑΕΛ να γλυτώνει το σε βάρος της τέρμα, ενώ στο 43’ το λάθος γύρισμα του Ηλιάδη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Παμλίδης, που πλάσαρε με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ επιχείρησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και στο 63’ οι «βυσσινί» έτρεξαν την αντεπίθεση, ο Πλατέλλας έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 75’ ο Κρίζμαν για λογαριασμό του ΠΑΣ έπιασε σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή δίχως να βρει στόχο.

Στις καθυστερήσεις τίποτα δεν άλλαξε, με τον Νάγκι να μπλοκάρει στο 93’ σουτ του Νάουμετς που έφυγε στην κόντρα, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΛ να μην εκμεταλλεύεται για μια ακόμη αγωνιστική την έδρα της παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας και χωρίς να έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο Αλκαζάρ.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Τρούγιτς 63′), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Γλυνός 69΄), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (Νούνιτς 78΄), Νικολιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης (Λιάσσος 88′), Ελευθεριάδης (Λώλης 77′), Παμλίδης (Νάουμετς), Κρίζμαν (Παντελάκης 92′).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ