ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 2015 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

Μπλεγμένη και ταυτόχρονα χαμένη στα γρανάζια μιας επικίνδυνης γραφειοκρατίας είναι μία γυναίκα η οποία αν και έκλεισε την επιχείρησή της το 2015 λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που της προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία δυστυχώς περιμένει ακόμη μέχρι σήμερα να εισπράξει έστω και την πενιχρή σύνταξη που της δικαιολογεί το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας χωρίς να μπορεί κάποιος από τους υπαλλήλους να της πει πότε θα πάρει τα χρήματα που δικαιούται παρά το γεγονός ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές την υπηρεσία.

Η συγκεκριμένη επαγγελματίας πέρασε από έλεγχο της επιτροπής του ΚΕΠΑ τον Μάρτιο του 2020 και πήρε στα χέρια της το πόρισμα και την απόφαση ότι δικαιούται σύνταξη τον Απρίλιο του 2020.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση δικαιούται σύνταξη από 17 Δεκεμβρίου του 2019 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Ταυτόχρονα με δεδομένο το πρόβλημά της και με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισε στον ΕΦΚΑ (πρώην ΤΕΒΕ), όπως αναφέρει, την ενημέρωσαν ότι δικαιούται αναπηρική σύνταξη από το 2015 όταν και έκλεισε την επιχείρησή της.

Παρά το γεγονός όμως ότι έχει στα χέρια της αποφάσεις και εγκρίσεις για τη σύνταξη μέχρι σήμερα δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος με αποτέλεσμα, μη μπορώντας και να εργαστεί, να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης.

Εχοντας απογοητευτεί από την όλη κατάσταση και από το γεγονός ότι δεν παίρνει κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις και το κυριότερο δεν παίρνει τα χρήματα που δικαιούται για να μπορέσει να ζήσει αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της ευελπιστώντας ότι κάποιοι επιτέλους θα ευαισθητοποιηθούν και θα βρουν άμεσα μια λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ