ΤΟ «ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΓΙΑ ΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ»

Αποσβολωμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά το τσουνάμι καταγγελιών για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, παρενοχλήσεων και λεκτικής και ψυχολογικής βίας στον χώρο του θεάτρου, την ώρα που η προσέγγιση τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας προκαλούσε με τον τίτλο της την κοινή γνώμη.

«Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα», ήταν ο τίτλος ρεπορτάζ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με το κανάλι να επιχειρεί να τα… μαζέψει στο κεντρικό του δελτίο κάνοντας λόγο για «ατυχή τίτλο» και «ανθρώπινο λάθος».

«Για το… τίποτα» λοιπόν οι καταγγελίες για «τσακισμένα» σώματα και ψυχές σύμφωνα με τους «έγκυρους» της ενημέρωσης που μπαίνουν στα σπίτια όλης της χώρας, ενώ τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο δημοφιλής ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που μην κρύβοντας την οργή του για τα όσα συμβαίνουν στάθηκε και σε εκείνους που τοποθετούνται δημόσια σημειώνοντας πως δεν έτυχε να βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό, επειδή «δεν το προκάλεσαν».

«Είχαμε τους “γιατί τώρα;” και τώρα μας προέκυψαν οι “δεν το προκάλεσα, δεν άφηνα περιθώρια, δεν μου έτυχε”. ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!», ήταν η ανάρτηση του ηθοποιού που συζητήθηκε.

Τελικά υπάρχουν δυνατές φωνές, δεν είναι όλα για το… τίποτα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ