ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Η ανάρτηση του ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας μετά την απόφαση για παραμονή στο βαθμό και στη θέση του 

Στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης και για μια ακόμη φορά έδειξαν χαρακτήρα και εξαιρετικά αντανακλαστικά.
Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να “χτίζουν” αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης, που δημιουργήσαμε με τον πολίτη, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στα ακόμη πιο δύσκολα που έρχονται.

Από την πλευρά μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και των Φορέων για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης, για την αντικειμενική ενημέρωση και ανάδειξη του έργου της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας.

Ευχαριστώ τους πολίτες για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.

Τα προηγούμενα χρόνια στη Στερεά και τα τελευταία στη Θεσσαλία, από τη θέση ευθύνης του Γενικού Διευθυντή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μάχιμων αστυνομικών, βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και πάντα σε ετοιμότητα να κάνει ότι χρειαστεί για την Ασφάλειά του.

Έτσι θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα. Δυναμικά για την πάταξη της εγκληματικότητας και Ανθρώπινα για όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Σε ότι με αφορά, εκτός από το τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα εκεί, όπου και όταν με χρειαστείτε, για να στηρίξω το δύσκολο έργο σας.

Αστέριος Ηρ. Μαντζιώκας
Ταξίαρχος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ