Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΓΙΑΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη τα σχολεία α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών και Φαρσάλων σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις που εξέδωσαν οι δήμαρχοι.

Στην απόφασή του ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας αναφέρει:

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου, τόσο της Α/Βάθμιας όσο και της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν ως εξής:

ΑΝΟΙΧΤΑ στην πόλη της Ελασσόνας

ΚΛΕΙΣΤΑ σε Λιβάδι, Βερδικούσια και Κρανέα.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου δε θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κιλελέρ λόγω των προβλέψεων για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται αύριο, σε συνδυασμό με την ανάγκη λήψης μέτρων στα σχολεία για τον κορωνοϊό (ανοικτά παράθυρα, αερισμός αιθουσών κ.λπ).
Αναλυτικά δε θα λειτουργήσουν Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης σημειώνει:

Λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου Τεμπών, αύριο Τρίτη  16 Φεβρουαρίου 2021 δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες της Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Τεμπών τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Τέλος ο δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου τονίζει:

Δεν θα λειτουργήσουν για αύριο Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην επαρχία Φαρσάλων, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών.

Αναλυτικά δε θα λειτουργήσουν Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά ΚΔΑΠ, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Εφόσον επανεκτιμηθεί η κατάσταση, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ