ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

Με τη συνδρομή του Δήμου Ελασσόνας και του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου οι μετακινήσεις 20 ηλικιωμένων στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για εμβολιασμό.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της δυσκολίας μετακίνησης, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας διέθεσε προσωπικό και οχήματα για τη μεταφορά των ηλικιωμένων στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, προκειμένου να μην χαθεί κανένα προγραμματισμένο ραντεβού και καμία δόση του εμβολίου κατά του COVID-19.

Το πρόγραμμα μετακινήσεων συντόνισε η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Ελ. Ταζέ, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον προγραμματισμό του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας.

Στη διευκόλυνση αυτή των ηλικιωμένων συμμετείχε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Δυτικού Τομέα κ. Αθ. Καλιακούδας, ο οποίος προσφέρθηκε να μεταφέρει ηλικιωμένους από την ορεινή κοινότητα Κρανέας Ελασσόνας.

Με τα οχήματα του Δήμου Ελασσόνας και του ΟΚΠΑΠ μετακινήθηκαν ηλικιωμένοι από τις ορεινές κοινότητες Λιβαδίου, Κοκκινοπηλού, Κρανέας, Βερδικούσιας κ.α., με οδηγούς τους εργαζομένους Ελ. Δημήρη (ΒσΣ Βερδικούσιας), Ζ. Ντάλλα (ΒσΣ Σαρανταπόρου), Στ. Μερισιώτη (Γρ. Δημάρχου).

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στους εργαζομένους του Δήμου Ελασσόνας εξέφρασαν οι ηλικιωμένοι που μετακινήθηκαν και οι οικογένειές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ