ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ FAKE NEWS ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

Δεν λένε να κοπάσουν οι φήμες περί μεγάλου σεισμού στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας που διανθίζονται με την πληροφορία ότι αστυνομικοί περνάνε από τα σπίτια κυρίως στην περιοχή του Τυρνάβου και καλούν τον κόσμο να τα εγκαταλείψει. Επειδή όμως η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο οι απαράδεκτες διαδόσεις κινητοποίησαν τα αντανακλαστικά της Εισαγγελίας Λάρισα που δέχθηκε και σχετικές αναφορές για τη δράση ασυνείδητων και απαράδεκτων ατόμων.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν άμεσα οι ανεύθυνοι που παράγουν τις απαράδεκτες φήμες αλλά και όσοι τις αναπαράγουν αναστατώνοντας μια ήδη αναστατωμένη κοινωνία και μάλιστα την ώρα που και οι επιστήμονες από την πλευρά τους καλούν τους πολίτες να μην «ενημερώνονται» από ανεύθυνους και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών.

Έξαλλος με το ζήτημα που προέκυψε εμφανίζεται και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, καλώντας τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους σε κάθε φημολογία, κάτι που επανέλαβε σήμερα και από το Δαμάσι.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ