ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΗΣ ΕΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ

Με τον Θ. Ζαγοράκη να ανακηρύσσεται νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στην Ε.Ε της Ομοσπονδίας εκλέχθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δ. Μπουχλαριώτης. Θυμίζουμε πως η Ένωση της Λάρισας στήριξε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει, με τον πρόεδρό της να αποδέχεται την πρόταση που του έγινε να κατέβει ως υποψήφιος για μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα σχετικά αποτελέσματα ο κ. Μπουχλαριώτης εκλέγεται στην 11μελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχοντας λάβει 51 ψήφους.

Η δήλωση του Δ. Μπουχλαριώτη

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες αθλητικούς παράγοντες για την πληθώρα συγχαρητηρίων που έχει δεχτεί λόγω της εκλογής του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και δεσμεύεται να σταθεί επάξια δίπλα στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, εκπληρώνοντας με ευσυνειδησία τα καθήκοντά του.

Η συμμετοχή του κου Μπουχλαριώτη ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. αποτελεί όχι μόνο προσωπική του νίκη αλλά και του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας όπως και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού και των παραγόντων αυτού, οι οποίοι καθημερινά αιμορραγούν οικονομικά και ψυχικά για να συνεχίσει να υπάρχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός του τόπου μας. Η σημερινή μέρα είναι ιστορικής σημασίας καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας εκλέγεται στη διοίκηση της Ε.Π.Ο.

Επιπλέον, εύχεται στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας εύκολη παραμονή στις κατηγορίες τους, καθώς και καλή επιστροφή με υγεία στις 4 ομάδες που εκπροσωπούν την Ένωσή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέλος, εκφράζει και τη δική του προσμονή και πίστη για την πλήρη επάνοδο του αθλητισμού και δη του ερασιτεχνικού στην κανονικότητα.

Συγχαρητήρια Επιστολή Θ. Νασιακόπουλου

Με αφορμή την εκλογή του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρη Μπουχλαριώτη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δημήτρη, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σου στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι ένας συνδημότης μας, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, εγνωσμένου  κύρους και αξίας εκλέχθηκε στο ανώτατο όργανο διοίκησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπηρετήσεις τη νέα σου θέση  με επιτυχία και θα συμβάλλεις με την εργατικότητα και τις ιδέες σου στην αναζωογόνηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλή και δημιουργική θητεία!»

Ο Σ.Π.Π.Ν. Λάρισας

Ο Σ.Π.Π.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ κ . Μπουχλαριώτη Δημήτριο για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας η παρουσία του προέδρου της Ενωσης μας στο κέντρο αποφάσεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόεδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου.
Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ