Ο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη γιατρό του αγώνα και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο Σελλάνων για τον τραυματισμό του στον μεταξύ τους αγώνα εξέδωσε η διοίκηση του ΠΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟ Ελασσόνας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του, στην γιατρό του αγώνα της περασμένης Κυριακής ΠΟ Ελασσόνας – ΑΟ Σελλάνων, κυρία Ελένη Σκρέτα.

Η εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία της ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία στον σοβαρό τραυματισμό νεαρού αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκε άμεσα με τους ανθρώπους του στον αγωνιστικό χώρο για να συνδράμουν με τις γνώσεις τους στην παροχή πρώτων βοηθειών στον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γερεντέ περαστικά, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους».

Ε.Π.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com