ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! ΣΤΗΝ ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ

Η Electronet Β.Κ. Καζάνα υποδέχεται τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις με μεγάλες προσφορές και ευκαιρίες για αγορές σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Μόνο για λίγες μέρες το δικό μας κατάστημα θα είναι γεμάτο εκπλήξεις για τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών ειδών στη Θεσσαλία, επιλέξετε τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε την σε προνομιακή τιμή. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές από ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια μέχρι τηλεοράσεις, smartphones, gadgets αλλά και κλιματιστικά, όλα διατίθενται σε προνομιακές τιμές και με την μεγαλύτερη έκπτωση.

Μπορείτε επίσης να κάνετε με ασφάλεια τις αγορές σας είτε παραγγέλλοντας ηλεκτρονικά στο kazanas.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει σπίτι σας μέσα σε 24 ώρες ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής!

Η Electronet B.K. Καζάνα συνεχίζει δυνατά και δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, αποτελώντας τον Νούμερο Ένα προορισμό για αγορές και φέτος. Φυσικά διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη ενώ η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός Λάρισας ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com