ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΠΟ ΒΕΛΙΚΑ ΕΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αναβάθμισης του παραλιακού άξονα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας από τον οικισμό της Βελίκας μέχρι τον οικισμό του Κόκκινου Νερού. Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 900 μ. της οδού από το τέλος του οικισμού της Βελίκας (θέση Βραχάκια) έως Παλιουριά.

Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ασφαλτόστρωση  σε συνολικό μήκος 900 μ. της οδού από τον οικισμό της Κουτσουπιάς έως την είσοδο του οικισμού του Κόκκινου Νερού. Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν τμήμα του έργου «Αποκαταστάσεις οδών, καθαρισμός ερεισμάτων και κατασκευή τεχνικών Δήμου Αγιάς» συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατ. που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«Με σχέδιο και προγραμματισμό συντηρούμε οδικά τμήματα του παραλιακού άξονα του Δήμου Αγιάς ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Κάθε έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση που συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες επενδύουμε σε έργα υποδομής που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ολοκληρώσει τη συντήρηση στο μεγαλύτερο τμήμα της οδού από το αλιευτικό καταφύγιο του Αγιοκάμπου μέχρι τα Βραχάκια Βελίκας καθώς και τον παράλληλο πίσω δρόμο του παραλιακού άξονα. Ο συνολικός προϋπολογισμός των συγκεκριμένων έργων είναι 3,2 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκαν  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ