ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ

O Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας διοργανώνει εκδήλωση «ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2021» αφιερωμένη στη μάνα που γέννησε το τρίτο παιδί της το έτος 2020. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 μ.μ στον υπαίθριο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας στο λόφο “Μεζούρλο”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  • 19:00-19:30 Προσέλευση.
  • 19:30-19:40 Καλωσόρισμα Παρευρισκομένων Χαιρετισμός και Γιορτή Μητέρας από τον πρόεδρο Δημήτριο Γκόβαρη
  • 19:40-20:00 Χαιρετισμοί Επισήμων.

ΟΜΙΛΙΑ

  • 20:00-20:20 Ζαχαρούλα Γαργάλα ψυχολόγος.
  • Θέμα: «Πώς να εξηγούμε στο παιδί μας πρώιμα σημάδια διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών – θεραπεία και αντιμετώπιση».
  • 20:20-20:30 Ερωτήσεις
  • 20:30 – 21:00 Διανομή δώρων στις μητέρες που γέννησαν το τρίτο παιδί κατά το έτος 2020.

Επίσης ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάλεσε το ΚΔΑΠ Δημιουργική Πόρτα σε μια εκδήλωση αποστολής με θέμα «ψάχνοντας την καλύτερη μαμά του κόσμου».

Πως είναι άραγε αυτή η μαμά, είναι ψήλη, είναι γλυκιά, αυστηρή, κοντή,….. κανείς δεν ξέρει, γι αυτό έχει διοργανωθεί μια μοναδική εκδήλωση με θέμα φυσικά την μανούλα.

Η ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας στο άλσος Μεζούρλο κάτω από τα δένδρα έξω στην φύση, θα στήσει ένα υπαίθριο εργαστήριο, και έχει ετοιμάσει μια σειρά από δράσεις κατασκευαστικές θεατρικές κινησιολογικές με σκοπό να βρούμε την καλύτερη μάμα του κόσμου.

Τα παιδιά πρέπει να παίξουν και να κερδίσουν τα μαγικά κλειδιά να ξεκλειδώσουν μαγικά κουτιά, να διαβάσουν τα κρυμμένα μυστικά να βρουν τα στοιχεία; για να  ανακαλύψουν την καλύτερη μαμά του κόσμου

Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας.

Στο χώρο λειτουργεί κυλικείο, η κατανάλωση των διατιθεμένων ειδών του δεν είναι υποχρεωτική.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας  κατά του κορωνοϊού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com