ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Σοκ στην κοινωνία της Ροδιάς από όπου καταγόταν – Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Σπ. Γκατζούλης

Θλίψη προκάλεσε στον ιατρικό κόσμο και την κοινωνία της Λάρισας το άγγελμα του θανάτου της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη, προϊσταμένης χειρουργείου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Η ιδιαίτερα αγαπητή σε φίλους και συναδέλφους Μ. Γκατζούλη έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως «προδομένη» από την καρδιά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com τα ξημερώματα σήμερα ένοιωσε έντονη αδιαθεσία για να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αγιάς χωρίς τις αισθήσεις της, καταλήγοντας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στη Ροδιά Τυρνάβου, τόπο καταγωγής της, ενώ αφήνει πίσω τη μητέρα, τον σύζυγό της και ένα παιδί.

Το τραγικό στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη μικρή κοινωνία της Ροδιάς είναι ότι στις αρχές του έτους έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου και πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Γκατζούλης.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 28 Ιουλίου 2021, συντετριμμένο μετά το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Γκατζούλη.

Η Μαρία, προϊσταμένη των χειρουργείων, παρούσα από τα θεμέλια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ήταν η ψυχή των χειρουργείων μας, συμπαραστάτης για τους ασθενείς της, στήριγμα στους γιατρούς. Άνθρωπος ακούραστος, με ήθος και αγάπη για τους συναδέλφους της.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων στην οικογένεια της εκλιπούσας.
  2. Να καλυφθούν οι δαπάνες της κηδείας από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
  3. Να στηριχθεί εμπράκτως με €10.000 ο σύζυγος και το παιδί της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη Μαρία, το κενό που αφήνεις πίσω σου θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ