ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Εμπλουτίζει το μενού της σε μια προσπάθεια να καλύψει όλο και περισσότερες απαιτήσεις των πελατών της η γνωστή ταβέρνα “Σαντορίνη” στο κεντρικό πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπεπου μαζί με τις σούβλες που βάζει καθημερινά, πλέον κάθε Παρασκευή θα σερβίρει και κοκορέτσι.

Ετσι από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στην ταβέρνα θα βρίσκεται κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό ενώ κάθε Παρασκευή θα σας περιμένει και κοκορέτσι.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας τις σούβλες, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ και κοκορέτσι, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός και για τις φθινοπωρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό αλλά και προστατευμένο περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com